Cumpara bilet

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la evenimentul Employer Branding Conference. Taxa de participare la eveniment include: accesul la toate prezentarile incluse in program, pauza de pranz, pauzele de cafea, accesul la materialele si prezentarile speakerilor inclusi in program

TAXE DE PARTICIPARE
CONFERINTA
Regular
(oferta valabila intre
30 iulie - 18 septembrie)
135 €
DISCOUNT DE GRUP
Pentru 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii participante
la eveniment se acorda o reducere de 10%
 
rezerva bilet
conferinta

* Preturile sunt exprimate in euro si nu includ TVA

Returnarea taxelor de participare

Anularile de participare inregistrate pana in data de 19 august 2018 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 20 august – 8 septembrie 2018, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 9 septembrie 2018, taxele nu vor mai putea fi returnate.

Cum platesti?

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16.

Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

Employer Branding pune la dispozitie partenerilor sai o serie de solutii de comunicare si branding in cadrul evenimentului. Pentru detalii despre posibilitatile de promovare va rugam sa ne contactati.

Organizator
Partener principal
PARTENER GOLD
PARTENER SILVER
Cu sprijinul
Parteneri media
Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie